Trainers

Rody, Cas, Jim, Stefan, Thom en Thijs. Alle trainers bij Haarlem Future Academy zijn jong en ambitieus. Wij geloven sterk dat jonge talenten opkijken tegen trainers die begrijpen wat hun in het dagelijks leven bezighoudt.

Daarom selecteren wij trainers op basis van hun ervaring, hun enthousiasme en hun voetbalkennis. Het is belangrijk dat trainers zelf ook nog voetballen, waardoor zij wedstrijdelementen herkennen en zich ook kunnen verdiepen in de emotie van de speler.

De hoofdtrainer op elke groep is gediplomeerd en bezit over voldoende voetbalkennis. Ook zijn deze trainers in het bezit van een EHBO certificaat.

Rody van Rooijen

Rody van Rooijen is eigenaar van Haarlem Future Academy. Hij is begonnen met voetballen bij DSS en heeft daar ook 4 seizoenen training gegeven. Als oud Technisch Jeugd Coördinator van de onderbouw bij DSS weet hij hoe het is om een beleid te maken voor jeugdspelers. Na DSS heeft Rody de overstap gemaakt naar Koninklijke HFC en gaat daar nu zijn 4de seizoen in als jeugdtrainer. Rody is 25 jaar oud en speelt zelf bij VVH.

Cas Wubbe

Cas Wubbe is mede eigenaar van Haarlem Future Academy. Cas is 24 jaar oud en geeft al een sinds zijn 14de training. Waaronder de afgelopen 5 seizoenen in de jeugdopleiding van Ajax. Cas is in het bezit van Uefa C en heeft het Cios afgerond. Ook zal Cas bij Haarlem-Kennemerland aan de slag gaan als Technisch Jeugd Coördinator van de onderbouw. Daarnaast speelt Cas in het eerste van Haarlem-Kennemerland.

Jim Smit

 

Jim Smit is een vierentwintig jarige, fanatieke trainer die aankomend seizoen de Uefa B cursus gaat volgen. Door zijn achtergrond als topjudoka weet hij wat er nodig is om het maximale uit iemand zijn potentie te halen. De afgelopen seizoenen heeft hij onder andere bij Ajax, Bloemendaal en Haarlem-Kennemerland training gegeven. Hij kijkt er naar uit om aankomend seizoen spelers te ondersteunen tijdens hun ontwikkeling als voetballer bij Haarlem Future Academy!

Stefan Quaars

 

Jong en ambitieus, maar nu al een bak ervaring. Stefan (21) wil als trainer ver komen en is in bezit van een UEFA C diploma. Daarnaast is hij al jaren actief als trainer, momenteel de bij de O18-1 van Haarlem-Kennemerland. Stefan kan goed omgaan met kinderen en volgt een opleiding tot docent aan de Pabo. Iemand met voetbal en pedagogische kennis.

Thom

 

De 19jarige Thom speelt zelf al jaren op het allerhoogste amateurniveau van Nederland. In Amsterdam is hij actief bij de O21 van AFC en wordt alweer zijn 11de seizoen, waar hij wekelijks tegen profclubs uit heel het land speelt. Thom heeft al jaren zijn volledige focus op topsport en traint zelf vier tot vijf keer per week op het veld. Hij weet wat er komt kijken bij het spelen op het allerhoogste niveau en is juist daarom een hele fijne toevoeging binnen ons trainers team.

Thijs

 

Thijs heeft maar één droom: trainer worden in het betaalde voetbal. Wij houden van ambitieuze spelers maar ook van ambitieuze trainers.en dus geven wij Thijs graag de kans om zich ook als trainer te ontwikkelen. Hij is pas 16 jaar, maar nu al drie jaar actief als trainer bij Haarlem-Kennemerland. Aankomend seizoen traint Thijs de O13-1 en speelt bij de O18-1.