Trainers

Maak kennis met Daan, Jim,  Stefan, Thom en Thijs
Alle trainers bij Haarlem Future Academy zijn jong en ambitieus. Wij geloven sterk dat jonge talenten opkijken tegen trainers die begrijpen wat hun in het dagelijks leven bezighoudt.

Daarom selecteren wij trainers op basis van hun leeftijd, hun vlotte babbel en hun voetbalkennis. Het is belangrijk dat trainers zelf ook nog voetballen, waardoor zij wedstrijdelementen herkennen en zich ook kunnen verdiepen in de emotie van de speler.

De hoofdtrainer op elke groep is gediplomeerd en bezit over voldoende voetbalkennis. Ook zijn deze trainers in het bezit van een EHBO certificaat.

Daan Schoonderwoerd

 

Daan Schoonderwoerd is oprichter van Haarlem Future Academy. Sinds zijn vijftiende staat Daan al als trainer op het veld en al gauw zag hij dat hier zijn passie lag. Als jonge ondernemer startte hij op zijn zeventiende met het geven van extra trainingen, waar de basis werd gelegd voor de voetbalschool. Met zijn enthousiasme en passie voor de sport en het werken met kinderen is het gelukt om een goedlopende voetbalschool neer te zetten met een jong, talentvol trainersteam. Daan is momenteel trainer van de O19-1 van Haarlem-Kennemerland en zal volgend jaar Hoofd Jeugd Opleiding van de Haarlemse club worden.

Jim Smit

 

De tweeëntwintigjarige Jim Smit is vierdejaars sportkunde student en in het bezit van zijn UEFA C diploma. Daarnaast heeft Jim een topsportachtergrond als judoka en weet hij daarom wat er mentaal nodig is om in de top te functioneren. Jim traint momenteel de 16-1 van Haarlem-Kennemerland en wil zich de komende jaren nog meer ontwikkelen als jeugdtrainer. Een fantastische aanvulling binnen ons team!

Stefan Quaars

 

Jong en ambitieus, maar nu al een bak ervaring. Stefan (20 jaar) wil als trainer ver komen en behaald momenteel zijn UEFA C diploma bij de KNVB. Daarnaast is hij al jaren actief als trainer, momenteel bij de 17-1 van Haarlem – Kennemerland. Stefan kan goed omgaan met kinderen en volgt een opleiding tot docent aan de Pabo. Iemand met voetbal en pedagogische kennis. 

Thom

 

De 20jarige Thom speelt zelf al jaren op het allerhoogste amateurniveau van Nederland. In Amsterdam is hij actief bij de O21 van AFC, waar hij wekelijks tegen profclubs uit heel het land speelt. Thom heeft al jaren zijn volledige focus op topsport en traint zelf vier keer per week. Hij weet wat er komt kijken bij het spelen op het allerhoogste niveau en is juist daarom een hele fijne toevoeging binnen ons trainers team.

Thijs

 

Nieuwkomer Thijs heeft maar één droom: trainer worden in het betaalde voetbal. Wij houden van ambitieuze spelers maar ook van ambitieuze trainers, en dus geven wij Thijs graag de kans om zich ook als trainer te ontwikkelen. Hij is pas 15 jaar, maar nu al drie jaar actief als trainer bij Haarlem-Kennemerland, waar hij dit jaar de o11-1 traint. Thijs doet bij ons de 1 op 1 trainingen bij de allerjongste spelers, die hij met zijn enthousiasme en geduld fantastisch begeleidt.

privé trainingen

Tijdens de individuele trainingen wordt er een uur gewerkt aan jouw persoonlijke verbeterpunten. Daarnaast zal tijdens de training gewerkt worden aan jouw technische vaardigheden, loopcoördinatie en je conditie. Voorafgaand aan het traject zal er tussen de trainer en speler een gesprek plaatsvinden waarbij wordt aangegeven waarop de speler wil gaan trainen. Hierna worden er gerichte trainingen opgesteld. Wil jij als speler of
speelster echt stappen maken, dan zijn de individuele trainingen echt iets voor jou!

De kosten bedragen 30 euro per prive training.

Train je liever samen met een vriendje, dan is een duotraining ook een optie. Kosten hiervoor bedragen 45 euro  (bij afname van 3 trainingen wordt de prijs 40 euro)

 

Elite Academy voor o16 en o17

Vanaf zondag 12 februari start weer een nieuwe ronde van onze tien weekse elite academy voor spelers tussen 15 en 17 jaar. Speel jij minimaal hoofdklasse of hoger en wil je werken aan je technische, fysieke en mentale vaardigheden? Wil jij je daarnaast in de kijker spelen tijdens één van onze wedstrijden tegen BVO teams of top academys?
Schrijf je dan nu in! Er zullen zeven trainingen en drie wedstrijden gespeeld worden. Kosten bedragen 100 euro voor tien weken. Daarnaast dient elke speler een HFA trainingstrui te kopen.

 

Performance group

Voor de spelers uit de 013, o14 en 015 starten in februari weer de groepstrainingen. In kleine, samengestelde groepen wordt tien weken gewerkt aan technische, fysieke en mentale vaardigheden. Onder leiding van jonge, gediplomeerde trainers krijg jij net dat beetje extra uitdaging waar je naar zoekt.

De o13 traint op vrijdag van 16;45-17;45 ( start 10 februari)

De o14/o15 traint op zondag van 10;00-11;00 ( start zondag 12 februari)

Kosten 100 euro voor tien weken

 

Onze sponsors