Trainers

Maak kennis met Daan, Stefan, Cas, Tobias en Seb.
Alle trainers bij Haarlem Future Academy zijn jong en ambitieus. Wij geloven sterk dat jonge talenten opkijken tegen trainers die begrijpen wat hun in het dagelijks leven bezighoudt.

Daarom selecteren wij trainers op basis van hun leeftijd, hun vlotte babbel en hun voetbalkennis. Het is belangrijk dat trainers zelf ook nog voetballen, waardoor zij wedstrijdelementen herkennen en zich ook kunnen verdiepen in de emotie van de speler.

De hoofdtrainer op elke groep is gediplomeerd en bezit over voldoende voetbalkennis. Ook zijn deze trainers in het bezit van een EHBO certificaat.

Daan Schoonderwoerd

 

Daan Schoonderwoerd is oprichter van Haarlem Future Academy. Sinds zijn vijftiende staat Daan al als trainer op het veld en al gauw zag hij dat hier zijn passie lag. Als jonge ondernemer startte hij op zijn zeventiende met het geven van extra trainingen, waar de basis werd gelegd voor de voetbalschool. Met zijn enthousiasme en passie voor de sport en het werken met kinderen is het gelukt om een goedlopende voetbalschool neer te zetten met een jong, talentvol trainersteam. Daan is momenteel trainer van de O19-1 van Haarlem-Kennemerland en zal volgend jaar Hoofd Jeugd Opleiding van de Haarlemse club worden.

Jim Smit

 

De tweeëntwintigjarige Jim Smit is vierdejaars sportkunde student en in het bezit van zijn UEFA C diploma. Daarnaast heeft Jim een topsportachtergrond als judoka en weet hij daarom wat er mentaal nodig is om in de top te functioneren. Jim traint momenteel de 16-1 van Haarlem-Kennemerland en wil zich de komende jaren nog meer ontwikkelen als jeugdtrainer. Een fantastische aanvulling binnen ons team!

Stefan Quaars

 

Stefan volgt HBO sportkunde aan de hogeschool van Amsterdam. De jonge trainer wil verder groeien in het vak als trainer en is dit seizoen hoofdtrainer van de o12-1 van Haarlem-Kennemerland, uitkomend in de hoofdklasse. Dat Stefan op zijn achttiende al een hoog selectieteam onder zijn hoede heeft is niet voor niets. Ondanks zijn leeftijd staat hij zijn mannetje en weet hij jonge talenten echt beter te maken. Stefan is daarom iemand die de komende jaren steeds meer bij Haarlem Future Academy zal doen, zodat wij hem ook helpen groeien.

Tobias Faber

 

Tobias Faber rondde vorig jaar zijn Cios sportopleiding af en studeert nu HBO sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is in het bezit van zijn UEFA C diploma en voetbalde op het allerhoogste amateurniveau bij Jong Koninklijke HFC. Momenteel is hij trainer bij de O19-1 van Haarlem-Kennemerland. Met zijn kennis als voetballer en zijn huidige sportopleiding een fijne toevoeging voor het trainersteam.

privé trainingen

1 op 1 met trainer werken op het veld. Gericht trainen op verbeterpunten van de speler. Tussentijds zal er een evaluatie plaats vinden.
Tijden: in overleg
Kosten: prive training € 30,-

Zomertraining voor de JO9 en JO10

Vier zondagen trainen op techniek, loopcoördinatie, wedstrijdsituaties en duelvormen. Wordt een betere voetballer door net dat beetje extra te geven!

De trainingen vinden plaatst op:

19 en 26 juni 11.00 - 12.00
3 en 10 juli 11.00 - 12.00

Kosten: € 40,- (4 trainingen)

 

Vrijdagmiddag training O12/O13

Zes weken extra trainen op de vrijdag (met één weekje pauze in de krokusvakantie) voor kinderen uit de onder 12 of onder 13. Werk aan je voetbalvaardigheden, techniek en zelfvertrouwen en en wordt een betere voetballer.

Tijden: 17.15 uur tot 18.15 uur
Kosten: € 60,- (6 weken)

Onze sponsors