aanmelden

Waar kun je onze voetbalschool vinden?

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen. Staat je antwoord er niet bij neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op de 06-11929555.

Hoe oud moet je zijn om mee te doen aan de trainingen?
De groepstrainingen worden georganiseerd per leeftijdsgroep. Dit kan variëren maar meestal is er een O10 en een O11 en O12 groep. De voetbaldagen zijn vaak ook voor deze leeftijden, privé training is voor elke leeftijd mogelijk. Hierbij wordt een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Ben je een jaar te oud voor de groepstrainingen en wil je toch meedoen? Geen probleem, stuur ons even een mailtje! 

 

Kan ik ook één keer proeftrainen voor ik mij aanmeldt voor een vijfweekse clinic?

Ja dit kan. Indien je twijfelt ben je altijd welkom om één training gratis te volgen. Daarna kan de keuze worden gemaakt om wel of niet vaker mee te doen. 

Moet je al op voetbal zitten om mee te doen aan de trainingen?

Ja dit is verplicht. Om grote niveauverschillen te voorkomen hanteren wij de regel dat er enkel kinderen mogen meedoen die naast onze trainingen zelf ook al minimaal twee keer in de week voetballen bij hun eigen club.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Elke speler moet verplicht de Haarlem Future Academy trui aanschaffen voor de trainingen. Dit om eenheid in de groep te creëren. Verder natuurlijk je voetbalschoenen, scheenbeschermers, broekje en sokken! 

Wat als een training niet doorgaat door bijvoorbeeld het weer?

Indien een training wordt afgelast zal deze later gewoon worden ingehaald. Vijf trainingen is vijf trainingen, desnoods in een later stadium! 

Wat kost het om mee te doen?

De prijs van de groepstrainingen is altijd gelijk. Vijf weken voor 45 euro. Privétraining kost 22,50 euro per uur. De prijzen voor de voetbaldagen verschillen! 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze gave trainingen of voetbal clinics volg ons dan op social media.

 

        

privé trainingen

Tijdens de individuele trainingen wordt er een uur gewerkt aan jouw persoonlijke verbeterpunten. Daarnaast zal tijdens de training gewerkt worden aan jouw technische vaardigheden, loopcoördinatie en je conditie. Voorafgaand aan het traject zal er tussen de trainer en speler een gesprek plaatsvinden waarbij wordt aangegeven waarop de speler wil gaan trainen. Hierna worden er gerichte trainingen opgesteld. Wil jij als speler of
speelster echt stappen maken, dan zijn de individuele trainingen echt iets voor jou!

De kosten bedragen 30 euro per prive training.

Train je liever samen met een vriendje, dan is een duotraining ook een optie. Kosten hiervoor bedragen 45 euro  (bij afname van 3 trainingen wordt de prijs 40 euro)

 

Elite Academy voor o16 en o17

Vanaf zondag 12 februari start weer een nieuwe ronde van onze tien weekse elite academy voor spelers tussen 15 en 17 jaar. Speel jij minimaal hoofdklasse of hoger en wil je werken aan je technische, fysieke en mentale vaardigheden? Wil jij je daarnaast in de kijker spelen tijdens één van onze wedstrijden tegen BVO teams of top academys?
Schrijf je dan nu in! Er zullen zeven trainingen en drie wedstrijden gespeeld worden. Kosten bedragen 100 euro voor tien weken. Daarnaast dient elke speler een HFA trainingstrui te kopen.

 

Performance group

Voor de spelers uit de 013, o14 en 015 starten in februari weer de groepstrainingen. In kleine, samengestelde groepen wordt tien weken gewerkt aan technische, fysieke en mentale vaardigheden. Onder leiding van jonge, gediplomeerde trainers krijg jij net dat beetje extra uitdaging waar je naar zoekt.

De o13 traint op vrijdag van 16;45-17;45 ( start 10 februari)

De o14/o15 traint op zondag van 10;00-11;00 ( start zondag 12 februari)

Kosten 100 euro voor tien weken