Selecteer een pagina

aanmelden

Waar kun je onze voetbalschool vinden?

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen. Staat je antwoord er niet bij neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op de 06-11929555.

Hoe oud moet je zijn om mee te doen aan de trainingen?
De groepstrainingen worden georganiseerd per leeftijdsgroep. Dit kan variëren maar meestal is er een O10 en een O11 en O12 groep. De voetbaldagen zijn vaak ook voor deze leeftijden, privé training is voor elke leeftijd mogelijk. Hierbij wordt een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Ben je een jaar te oud voor de groepstrainingen en wil je toch meedoen? Geen probleem, stuur ons even een mailtje! 

 

Kan ik ook één keer proeftrainen voor ik mij aanmeldt voor een vijfweekse clinic?

Ja dit kan. Indien je twijfelt ben je altijd welkom om één training gratis te volgen. Daarna kan de keuze worden gemaakt om wel of niet vaker mee te doen. 

Moet je al op voetbal zitten om mee te doen aan de trainingen?

Ja dit is verplicht. Om grote niveauverschillen te voorkomen hanteren wij de regel dat er enkel kinderen mogen meedoen die naast onze trainingen zelf ook al minimaal twee keer in de week voetballen bij hun eigen club.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Elke speler moet verplicht de Haarlem Future Academy trui aanschaffen voor de trainingen. Dit om eenheid in de groep te creëren. Verder natuurlijk je voetbalschoenen, scheenbeschermers, broekje en sokken! 

Wat als een training niet doorgaat door bijvoorbeeld het weer?

Indien een training wordt afgelast zal deze later gewoon worden ingehaald. Vijf trainingen is vijf trainingen, desnoods in een later stadium! 

Wat kost het om mee te doen?

De prijs van de groepstrainingen is altijd gelijk. Vijf weken voor 45 euro. Privétraining kost 22,50 euro per uur. De prijzen voor de voetbaldagen verschillen! 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze gave trainingen of voetbal clinics volg ons dan op social media.

 

        

privé trainingen

1 op 1 met trainer werken op het veld. Gericht trainen op verbeterpunten van de speler. Tussentijds zal er een evaluatie plaats vinden.

€22,50/uur

Small group trainingen

Training in zelf samen te stellen groepjes van minimaal vier tot zes deelnemers. Twee trainers aanwezig, optimaal begeleiding en coaching. Ontwikkelingsgesprek na afloop van de vier trainingen. 

Kosten €12,50 per traning

voetbaldag 13 juli

De voetbaldagen in schoolvakanties zijn telkens weer een groot succes. Hele dag voetballen. Ook komende vakanties weer geheid feest.

€45/dag 
canceled