Trainers

Rody, Cas, Thijs en Tristan. Alle trainers bij Haarlem Future Academy zijn jong en ambitieus. Wij geloven sterk dat jonge talenten opkijken tegen trainers die begrijpen wat hun in het dagelijks leven bezighoudt.

Daarom selecteren wij trainers op basis van hun ervaring, hun enthousiasme en hun voetbalkennis. Het is belangrijk dat trainers zelf ook nog voetballen, waardoor zij wedstrijdelementen herkennen en zich ook kunnen verdiepen in de emotie van de speler.

De hoofdtrainer op elke groep is gediplomeerd en bezit over voldoende voetbalkennis. Ook zijn deze trainers in het bezit van een EHBO certificaat.

Rody van Rooijen

Rody van Rooijen is eigenaar van Haarlem Future Academy. Hij is begonnen met voetballen bij DSS en heeft daar ook 4 seizoenen training gegeven. Als oud Technisch Jeugd Coördinator van de onderbouw bij DSS weet hij hoe het is om een beleid te maken voor jeugdspelers. Na DSS heeft Rody de overstap gemaakt naar Koninklijke HFC en gaat daar nu zijn 4de seizoen in als jeugdtrainer. Rody is 25 jaar oud en speelt zelf bij VVH.

Cas Wubbe

Cas Wubbe is mede eigenaar van Haarlem Future Academy. Cas is 24 jaar oud en geeft al een sinds zijn 14de training. Waaronder de afgelopen 5 seizoenen in de jeugdopleiding van Ajax. Cas is in het bezit van Uefa C en heeft het Cios afgerond. Ook zal Cas bij Haarlem-Kennemerland aan de slag gaan als Technisch Jeugd Coördinator van de onderbouw. Daarnaast speelt Cas in het eerste van Haarlem-Kennemerland.

Thijs

 

Thijs heeft maar één droom: trainer worden in het betaalde voetbal. Wij houden van ambitieuze spelers maar ook van ambitieuze trainers.en dus geven wij Thijs graag de kans om zich ook als trainer te ontwikkelen. Hij is pas 16 jaar, maar nu al drie jaar actief als trainer bij Haarlem-Kennemerland. Aankomend seizoen traint Thijs de O13-1 en speelt bij de O18-1.

Tristan

 

Tristan is 17 jaar oud en al 5 jaar trainer. Hij wil niks anders dan al zijn trainersdiploma’s halen en te werken voor een BVO. Hij is 1ste jaars Cios student en trainer van de 10-1 van Haarlem-Kennemerland. En speelt zelf in de 17-1.