HFA

Teamkleding

 

Te koop bij soccer center in Haarlem 

Looking & Feeling Good

HAARLEM FUTURE ACADEMY

De spelers van Haarlem Future Academy trainen in mooie, speciaal ontworpen Nike kleding. Deze kleding is te koop bij dé voetbalspeciaalzaak uit de regio: Soccercenter Haarlem. Omdat iedereen bij ons gelijk is dient iedereen de HFA trui aan te schaffen. De rest van de kleding is optioneel. De kleding kan online gekocht worden maar ook in de winkel van Soccer Center.
Leden van Haarlem Future Academy krijgen standaard vijftien procent korting op de schoenen en kledingcollectie in de winkel. De kleding kan online worden gekocht.

privé trainingen

1 op 1 met trainer werken op het veld. Gericht trainen op verbeterpunten van de speler. Tussentijds zal er een evaluatie plaats vinden.
Tijden: in overleg
Kosten: prive training € 30,-

Zomertraining voor de JO9 en JO10

Vier zondagen trainen op techniek, loopcoördinatie, wedstrijdsituaties en duelvormen. Wordt een betere voetballer door net dat beetje extra te geven!

De trainingen vinden plaatst op:

19 en 26 juni 11.00 - 12.00
3 en 10 juli 11.00 - 12.00

Kosten: € 40,- (4 trainingen)

 

Vrijdagmiddag training O12/O13

Zes weken extra trainen op de vrijdag (met één weekje pauze in de krokusvakantie) voor kinderen uit de onder 12 of onder 13. Werk aan je voetbalvaardigheden, techniek en zelfvertrouwen en en wordt een betere voetballer.

Tijden: 17.15 uur tot 18.15 uur
Kosten: € 60,- (6 weken)

Onze sponsors