HFA

Teamkleding

 

Te koop bij soccer center in Haarlem 

Looking & Feeling Good

HAARLEM FUTURE ACADEMY

De spelers van Haarlem Future Academy trainen in mooie, speciaal ontworpen Nike kleding. Deze kleding is te koop bij dé voetbalspeciaalzaak uit de regio: Soccercenter Haarlem. Omdat iedereen bij ons gelijk is dient iedereen de HFA trui aan te schaffen. De rest van de kleding is optioneel. De kleding kan online gekocht worden maar ook in de winkel van Soccer Center.
Leden van Haarlem Future Academy krijgen standaard vijftien procent korting op de schoenen en kledingcollectie in de winkel. De kleding kan online worden gekocht.

privé trainingen

Tijdens de individuele trainingen wordt er een uur gewerkt aan jouw persoonlijke verbeterpunten. Daarnaast zal tijdens de training gewerkt worden aan jouw technische vaardigheden, loopcoördinatie en je conditie. Voorafgaand aan het traject zal er tussen de trainer en speler een gesprek plaatsvinden waarbij wordt aangegeven waarop de speler wil gaan trainen. Hierna worden er gerichte trainingen opgesteld. Wil jij als speler of
speelster echt stappen maken, dan zijn de individuele trainingen echt iets voor jou!

De kosten bedragen 30 euro per prive training.

Train je liever samen met een vriendje, dan is een duotraining ook een optie. Kosten hiervoor bedragen 45 euro  (bij afname van 3 trainingen wordt de prijs 40 euro)

 

Elite Academy

Ben jij tussen de 12 en 17 jaar en speel je in de regionale divisie of in de top van de hoofdklasse en wil jij net dat beetje extra werken om nog beter te worden? Meld je dan aan voor onze Elite Academy. Op zondagochtend wordt er in kleine, samengestelde groepjes van maximaal acht spelers een uur lang extra getraind op hoog niveau. Naast dat spelers onder hoge intensiviteit extra trainen, wordt er vooral ook genoten en gelachen. De tijden en groepsindelingen worden bekend na aanmelding, maar de training zal plaatsvinden tussen 11;00 en 13;00. De trainingen starten in september en duren tien weken.

De kosten bedragen 100 euro. Meer info? Stuur ons gerust een mail.

 

Performance group o13 en o14

Speel jij geen hoofdklasse maar wil je wel extra trainen? Dan zijn de extra trainingen op vrijdagmiddag in onze Performance group ideaal voor jou! In kleine samengestelde groepen wordt er wekelijks extra getraind om te zorgen dat jij een nog betere voetballer wordt. De trainingen starten in september en duren tien weken van 16;45-17;45.

Kosten bedragen 100 euro.

Onze sponsors