Selecteer een pagina

Trainers

Maak kennis met Daan, Stefan, Cas, Tobias en Seb
Alle trainers bij Haarlem Future Academy zijn jong en ambitieus. Wij geloven sterk dat jonge talenten opkijken tegen trainers die begrijpen wat hun in het dagelijks leven bezighoudt.

Daarom selecteren wij trainers op basis van hun leeftijd, hun vlotte babbel en hun voetbalkennis. Het is belangrijk dat trainers zelf ook nog voetballen, waardoor zij wedstrijdelementen herkennen en zich ook kunnen verdiepen in de emotie van de speler.

De hoofdtrainer op elke groep is gediplomeerd en bezit over voldoende voetbalkennis. Ook zijn deze trainers in het bezit van een EHBO certificaat.

Daan Schoonderwoerd

Daan Schoonderwoerd is oprichter van Haarlem Future Academy. Sinds zijn vijftiende staat Daan al als trainer op het veld en al gauw zag hij dat hier zijn passie lag. Als jonge ondernemer startte hij op zijn zeventiende met het geven van extra trainingen, waar de basis werd gelegd voor de voetbalschool. Met zijn enthousiasme en passie voor de sport en het werken met kinderen is het gelukt om een goedlopende voetbalschool neer te zetten met een jong, talentvol trainersteam. Daan is momenteel trainer van de O19-1 van Haarlem-Kennemerland en zal volgend jaar Hoofd Jeugd Opleiding van de Haarlemse club worden.

Stefan Quaars

Stefan volgt HBO sportkunde aan de hogeschool van Amsterdam. De jonge trainer wil verder groeien in het vak als trainer en is dit seizoen hoofdtrainer van de o12-1 van Haarlem-Kennemerland, uitkomend in de hoofdklasse. Dat Stefan op zijn achttiende al een hoog selectieteam onder zijn hoede heeft is niet voor niets. Ondanks zijn leeftijd staat hij zijn mannetje en weet hij jonge talenten echt beter te maken. Stefan is daarom iemand die de komende jaren steeds meer bij Haarlem Future Academy zal doen, zodat wij hem ook helpen groeien.

Tobias Faber

Tobias Faber rondde vorig jaar zijn Cios sportopleiding af en studeert nu HBO sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is in het bezit van zijn UEFA C diploma en voetbalde op het allerhoogste amateurniveau bij Jong Koninklijke HFC. Momenteel is hij trainer bij de O19-1 van Haarlem-Kennemerland. Met zijn kennis als voetballer en zijn huidige sportopleiding een fijne toevoeging voor het trainersteam.

Cas Wubbe

Cas Wubbe is een jonge, ambitieuze trainer die van voetbal zijn werk wil maken. Naast zijn Uefa C zit Cas momenteel in de afrondfase van zijn Uefa B, iets dat hem op zijn jonge leeftijd onderscheid als trainer. Momenteel is Cas assistent-trainer bij de O9 bij AFC Ajax, waar hij hard werkt om zijn droom waar te maken. Iemand met veel ervaring en kennis en daarmee een toptrainer voor Haarlem Future Academy.

Seb van Veen

De pas achttienjarige Seb van Veen voetbalt al zijn leven lang divisievoetbal bij Bloemendaal en valt op in de regio. De jonge middenvelder is gescout voor de KNVB en in de gaten gehouden door amateurclubs als Koninklijke HFC en FC Lisse. Sinds vorig seizoen staat hij ook als trainer op het veld en wil hij ook in dit vak groeien. De jonge Seb barst van de praatjes en kan goed overweg met kinderen. Met zijn lef en voetbalkennis een fijne toevoeging van het trainersteam.

Ons doel

Bij Haarlem Future Academy geloven wij dat iedereen talent heeft. Of je nou in een selectieteam of in een derde team zit, iedereen kan ontwikkelen en beter worden. Door in kleine groepen te trainen heeft elke speler veel balcontacten en wordt hij of zij gedwongen actief mee te doen aan het spel. Spelers trainen met leeftijdsgenoten die soms beter zijn dan hun teamgenoten bij hun reguliere club, waardoor zij sneller stappen zullen maken. Zowel bij de individuele als groepstrainingen is er aandacht voor ieder individu en wordt er ook voor en na de training altijd even een praatje gemaakt. Want het allerbelangrijkst blijft natuurlijk dat een kind plezier heeft. En dat plezier kunnen we u verzekeren.

privé trainingen

1 op 1 met trainer werken op het veld. Gericht trainen op verbeterpunten van de speler. Tussentijds zal er een evaluatie plaats vinden.

€22,50/uur

vrijdag trainingen JO11

Acht vrijdagen extra trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers. 

Laat je voetbalvaardigheden en zelfvertrouwen groeien! Start vanaf 24 september. Meld je snel aan want vol=vol 

Tijden: 17.00 - 18.15 
Kosten: € 75,-  acht trainngen 

vrijdag trainingen JO12/Jo13

Acht vrijdagen extra trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers. 

Laat je voetbalvaardigheden en zelfvertrouwen groeien! Start vanaf 24 september. Meld je snel aan want vol=vol 

Tijden: 18.30 - 19.45
Kosten: € 75,-  acht trainngen